ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

2

Το AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,υποκατάστημα της εταιρείας AUTOVISION SAKAR A.E, δραστηριοποιείται στον περιοχή του Κορινού Πιερίας ήδη από το 2008.

Στις άνετες εγκαταστάσεις του AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ο πελάτης απολαμβάνει  υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου με την εγγύηση της AUTOVISION. Ειδικότερα στο ΚΤΕΟ  ελέγχονται επιβατικά και φορτηγά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5 τόνων  και δίκυκλα από έμπειρο ελεγκτικό προσωπικό με αυτοματοποιημένες διαδικασίες τεχνικού ελέγχου και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την αποφυγή της επιβάρυνσης τους με επιπλέον χρηματικά πρόστιμα, η διεύθυνση του ΚΤΕΟ εφαρμόζει πελατοκεντρικές μεθόδους εξυπηρέτησης, που συνίστανται στην έγκαιρη και συστηματική υπενθύμιση των προθεσμιών ελέγχου με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας (sms).

Το AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συμμετέχει σε ποικίλες δράσεις που ταυτίζονται με την κοινωνική ευαισθητοποίηση της εταιρείας σε ζητήματα όπως είναι το παιδί, η στήριξη της οικογένειας, του περιβάλλοντος και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Αυτές περιλαμβάνουν την πρωτοβουλία δημιουργίας της Τράπεζας αίματος AUTOVISION, το πρόγραμμα ανάπτυξης κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά που υλοποιήθηκε σε στενή συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς και την παροχή ειδικών εκπτωτικών τιμών σε ανέργους.  Τέλος το AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συμμετέχει και σε ενέργειες και δράσεις που αφορούν τον αθλητισμό όπως είναι ποδηλατικοί ή μηχανοκίνητοι αγώνες.

Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας. Σας περιμένουμε στο ΚΤΕΟ για εγγυημένο τεχνικό έλεγχο.